[Vanha kuva sittemmin puretusta sahasta]

Meijerialueelle tultaessa näkymää hallitsi myös pitkä puinen saharakennus myllyn siipenä lautatapuleineen. Sahaustoiminta aloitettiin jo vuonna 1920, kun osuusmeijeri hankki raamisahan. Saharakennuksessa toimi myös höyläämö, mutta myöhemmin sahan taakse rakennettiin erillinen höyläämörakennus.

Puut sahalle ja meijerin voimakoneisiin uitettiin viereistä Tyrnävänjokea pitkin. Paitsi paikkakunnan tarpeisiin, puuta sahattiin myös vientiin, esim. Englantiin. Sahaustoiminta menestyikin hyvin vuosikymmeniä ja jatkui aina 1980-luvulle asti.

Saneerauksen yhteydessä sekä saha että viljankuivaamo ja varastorakennukset purettiin kokonaan pois. Vain höyläämörakennus on enää muistuttamassa sahaustoiminnasta. Rakennus on varastokäytössä kunnostamattomana.