[Kuva Luostarista]

Osuusmeijerin monenlainen teollisuustoiminta työllisti paljon väkeä; siksi asuntoja tarvittiin sen mukaisesti. Meijeri pyrki kiitettävästi huolehtimaan työläistensä asumisestakin. Niinpä juustoloiden yhteyteen oli rakennettu asuntoja, mutta niiden lisäksi Meijerikadun päässä sijaitsi suurehko asuntola, Luostari. Lisänimensä se lienee saanut siellä asustaneista nuorista meijeriharjoittelijoista.

Alueen kehittämissuunnitelmien mukaan tämäkin rakennus peruskorjattiin vuosisadan hengen mukaisesti alkuperäiseen käyttöön. Saneerauksessa vanha huonejako säilytettiin, ikkunat kunnostettiin alkuperäisten ikkunoiden mukaisesti, samoin säilyneet vanhat tulisijat ja väliovet kunnostettiin. Nykyään rakennuksessa on neljä kunnan omistamaa vuokrahuoneistoa.