Kiviniemen perhe muutti Nivalaan Katvalan taloon 1928.

Inkeri Kiviniemi haki opettajanpaikkaa Nivalan Maliskylältä 1947 ja oli opettajana Maliskylällä peräti 38 vuotta eläkkeelle pääsyynsä vuoteen 1985 saakka. Parin vuoden opettajantyön jälkeen tuli elämäntoveriksi maliskyläläinen maanviljelijä, ja näin Inkeri Kankaasta tuli opettajatoimensa lisäksi Kiipelin talon emäntä.

Inkeri Kangas lauloi koko aikuisikänsä Nivalan sekakuorossa ja oli tarvittaessa myös kuoron varajohtaja. Heti Maliskylälle opettajaksi tultuaan hän perusti kylälle sekakuoron, jota hän johti vielä vuoteen 1994 vakavasta sairaudestaan huolimatta. Inkeri Kangas tunnettiin tinkimättömänä kuoronjohtajana, jonka päämääränä oli laatu.

Maliskylän sekakuoro saikin osakseen runsaasti tunnustusta ja arvostusta. Vuonna 1981 kuoro teki levyn ”Maamies meni pellolle kylvämään”. Äänite herätti laajaa kiinnostusta, ja sitä on soitettu usein myös radiossa.

Inkeri Kangas oli Kyösti ja Kalervo Kallion museosäätiössä, kuului Nivala-Seuran johtokuntaan 1981–1984, Nivala-päivätoimikuntaan 1979–1980 ja kotiseutuyhdistyksen naistoimikuntaan 1982–1983. Nivalan seurakunnan kirkkoneuvoston jäsen hän oli 1968–1978 ja jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan puheenjohtaja 1979–1994.

Inkeri Kangas sai SKL:n kultaisen ansiomerkin 1981, Suomen Leijonan ritarikunnan ansioristin 1982 ja director cantus -arvonimen 1990.

kanttori-urkuri, director cantus Kustaa Kiviniemi ja Suoma Vilhelmiina Vaahtoniemi

Puoliso

Nivalassa 31.7.1949 maanviljelijä Arvo Esaias (Esa) Kangas, syntynyt helmikuun 5.2.1924 Nivala, vanhemmat maanviljelijä Juho Mikael Kangas ja Anna Rättyä